Vélemyények

Sziasztok! 😊
Nagyon - nagyon szépen köszönjük az összes munkátokat! Megnéztük a videónkat is és nagyon - nagyon tetszik, imádjuk ezt is. Tökéletes, pont olyan, amilyet elképzeltünk! 😍
Köszönjük, hogy megörökítettétek a Nagy napunk fotó és videó formájában! 😘 A család, barátok is imádni fogják a végeredményt!
Még nagyon sok elégedett párt kívánunk! 😘
Andi & Norbi
Kedves Judit, Réka és Karcsi!
Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Titeket! Köszönjük szépen a munkátokat! Fantasztikus képeket és filmet készítettetek a Nagy Napunkról. Minőségi, igényes munkát kaptunk egy lelkiismeretes, megbízható és kedves házaspártól, családtól.
Jó szívvel ajánljuk mindenkinek a BK-videót, aki esküvői fotós-videós csapatot keres!
Réka és Laci
Kedves Berecz Család!
Teljesen véletlenül akadtam rátok, de nagyon jól jártunk a férjemmel. Azt kaptuk amit kínáltatok! És az bizony nagyon jó, minden szempontból.
Köszönjük a rugalmasságotokat, a jótanácsokat, és a jófejségeteket.
Minden szuper volt!
Saci és Roli
Kedves Judit és Károly!
Nemrég fejeztük be a videó nézést. Nagyon szuper lett, minden pillanata nagyon tetszett, a zenék is nagyon odaillően lettek beválasztva!! 😊
Köszönjük még egyszer nektek az odaadó, kitartó munkátokat, hogy ezt a Csodálatos Napot megörökítettétek nekünk s az utókor számára!! !🤗🤗❤️
További minden jót kívánunk Nektek! 😊
Fanni & Laci
Kedves Berecz család!
Köszönjük az egész családnak azt a munkát, amit beletettek, hogy a Nagy Napunk örök emlék legyen!
Egy profi csapat, akinek a fotóban és a videóban is sikerült az aznapi hangulatot megőrizni. Rengetegszer megnéztük már a videót és a képeket is, de nem tudjuk abbahagyni. Csak ajánlani tudjuk mindazoknak, akik egy barátságos és szakmailag mindenképp profi csapattal szeretnének emlékeket készíteni az esküvőről.
Mégegyszer köszönünk mindent!
A munkátokhoz pedig sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Viki & Ádám
Kedves BK-videó csapata!
A véletlennek köszönhető, hogy rátok bukkantunk, ugyanis egy nyereményjátékban való részvétel hozott szerencsét nekünk, ami által egy jegyes fotózást nyertünk. Ezt követően néztünk utána a munkátoknak, ami nagyon elnyerte tetszésünket. A jegyes fotózás mellett, a kreatív fotózásra, az esküvőnk teljes fotózására és videózására kértünk fel benneteket. A folyamatosan bővülő kínálatotokban, ekkor kezdte magát kinőni a selfiebox szolgáltatás, amibe azonnal beleszerettünk. Minden kívánságunkat figyelembe véve zajlottak a dokumentálások részetekről. Az elkészült anyagok, mind felbontásban, minőségben, mennyiségben a megbeszéltek szerint lettek részünkre átadva.
Egy örök emlék marad számunkra, köszönjük hogy megörökítettétek ezt számunkra!👰❤️🤵
Zsani & Ákos
Kedves Judit, Réka és Károly!
Szeretnénk megköszönni az igényes és profi munkátokat. A teljes videó megtekintése után ismét átélhettük eletünk legszebb napját. Látszik az átadott anyagon a minőség és a sok-sok munkaóra, amit belefektettetek.
Rékának sikerült feledhetetlen pillanatokat megörökíteni, mind a kreatív, mind pedig az esküvői, egész napos fotózás alkalmával.
Köszönjük a kitartásotokat és a türelmeteket, hálás szívvel gondolunk vissza munkátokra.
Jó szívvel ajánlunk mindenkinek, aki kedves, segitőkész és profi csapatot szeretne, hogy megörökítse élete nagy napját.
Réka & Roli
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a remek szolgáltatást! Köszönjük, hogy életünk nagy napját, minden egyes apró részletre odafigyelve, megörökítettétek! Nagyon jó, hogy a fotós- videós szolgáltatás egyben van, mert így egy csapatban tudtatok dolgozni! Különösen az tetszik a szolgáltatásotokban, hogy két operatőr általi anyagból kerül összevágásra a videó!
Köszönjük szépen!
Ági és Andris
Kedves Judit és Karcsi!
Hálásan köszönjük Nektek mindazt, amit kaptunk Tőletek! A profizmust, a precizitást, a segítőkészséget és még sorolhatnám hosszasan. Amikor úgy döntöttünk, hogy Titeket szeretnénk megkérni arra, hogy életünk tényleg egyik legeslegszebb napját örökítsétek meg, már az első találkozás után tudtuk, hogy jól döntöttünk. Az esküvőnk napján végzett odaadó munkátok és kedves jelenlétetek csak ezt erősítette bennünk. Nem volt kétségünk afelől, hogy amit átadtok nekünk anyagot csodás lesz. Nem tévedtünk, sőt azt mondhatom, hogy felülmúltátok az elképzeléseinket. Igényes és csodás munkát végeztetek!
Azt hiszem sokkal többet kaptunk, mint amit reméltünk és ezt nehéz szavakkal megköszönni Nektek! 🥰
Szandi és Zoli
A BK videó egy kedves házaspárt takar akik korrekt ár-érték arányban dolgoznak!
Az esküvőn szinte észrevétlenül dolgoztak, mégis minden pillanatot megörökítettek, a többi szolgáltatónkkal együttműködésben! Mindenkinek ajánlom, mi meg voltunk elégedve!
Nóri és Csabi
Kedves Karcsi és Judit!
Csodálatos munkát végeztetek, nagyon szépen köszönjük az elkészített videót!
Maximálisan elégedettek voltunk Veletek és mindenkinek csak ajánlani tudjuk a BK videót! Profi munka megfizethető áron.
Imádjuk a drónfelvételeket is! 🙂
Niki és Tomi
Judit és Karcsi tökéletesen összeszokott házaspárként működtek az egész nap során. A legapróbb részletekre is figyeltek, főleg a kreatív során, ahol több időnk volt, mert külön napra tettük. Bár mindkettőnknek nagyon szokatlan volt a kamera 😊, közvetlenségükkel és kedvességükkel mindenben segítettek nekünk.
Örök emléket varázsoltak életünk legszebb, de egyben leggyorsabban elrepült napjából.
Hiszen a Nagy Nap egy pillanat alatt elrepül, nem tudunk mindenütt ott lenni, mindent megjegyezni, minden emléket elraktározni... Aki szeretné évekkel később is visszanézni és egy kicsit újra átélni azt a csodás Napot, bátran válassza őket! ❤️
Aletta és Gábor