S

Vélemények - avagy így vélekedtek rólunk!

BK-Videó_Gyöngyi és Gábor   Kedves Judit és Károly!

Megnéztük a videót és megállapítottuk hogy nagyon jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk!

Szuper lett nagyon a teljes átadott anyag, a kisfilm, a dvd menüje, a dvd-ken a fotók, a zenék, a többkamerás vágások, a stáblista, minden! Profi munka!👌 Nagyon meg vagyunk elégedve. 😊

Köszönjük szépen!!!

Gyöngyi és Gábor
BK-Videó_Aletta és Gábor   Kedves BK-videó!

Judit és Karcsi tökéletesen összeszokott házaspárként működtek az egész nap során. A legapróbb részletekre is figyeltek, főleg a kreatív fotózás során, ahol több időnk volt, mert külön napra tettük.

Bár mindkettőnknek nagyon szokatlan volt a kamera, közvetlenségükkel és kedvességükkel mindenben segítettek nekünk. Örök emléket varázsoltak életünk legszebb, de egyben leggyorsabban elrepült napjából. Hiszen a Nagy Nap egy pillanat alatt elrepül, nem tudunk mindenütt ott lenni, mindent megjegyezni, minden emléket elraktározni...

Aki szeretné évekkel később is visszanézni és egy kicsit újra átélni ezt a csodás Napot, bátran válassza őket!

Köszönettel, Aletta és Gábor
BK-Videó_Viki és Zsolti   Kedves Judit és Károly!

Köszönjük a csodálatos videót! Minden fontos pillanatot lencsevégre vettetek, amit majd gyermekeinknek és unokáinknak is megmutatunk életünk egyik legszebb napjából.

A videó teljesen visszaadja a megható jeleneteket és a fergeteges buli hangulatát.

Profi munkát végeztetek, amivel nagy örömet szereztetek nekünk.

Köszönettel, Viki és Zsolti
BK-Videó_Meli és Tibi   Kedves Berecz család!

Nagyon szuper lett az egész videó, köszönjük szépen ezt a profi munkát az egész családnak, mindenki hozzátett valamit és csodálatos végeredménye lett, nagyon imádjuk!

Nagyon jó volt, hogy egyszerre 3 kamerával dolgozatok így még több pillanatot tudtatok elkapni több irányból is. Nagyszerű élmény lesz újra és újra visszanézni az esküvőnket.

Külön köszönjük, hogy jó tanácsokkal láttatok el minket az esküvő előtt és hogy minden kérdésünkre és kérésünkre bizalommal számíthattunk rátok.

Most már biztosan állíthatjuk, hogy nagyon jó döntés volt, hogy Ti örökítettétek meg nekünk életünk egyik legfontosabb napját!

Üdvözlettel, Meli & Tibi
BK-Videó_Zsani és Gábor   Kedves Judit és Károly!

Sikerült teljes hosszában megnéznünk az esküvői videónkat. Mosolyt csalt mindenki arcára.

Döbbenet mennyi mindent megörökítettek úgy hogy észre se vettük hogy ott vagytok. A profi munkátokkal sikerült mindenkinek élvezni az estét úgy, hogy ezt kamerára is vettétek.

Köszönjük, hogy újraélhettük életünk legszebb napját. Ha most elölről kellene kezdenünk a szervezést biztos vagyok benne, hogy újra Titeket választanánk. Akinek csak tudunk mi biztos ajánlunk benneteket!

Üdvözlettel: Zsani és Gábor
BK-Videó_Zsani és Roli   Kedves Judit és Karcsi!

Szeretnénk megköszönni Nektek a kiváló munkátokat! Egy profi csapat vagytok!

A DVD készítésénél nagyon kreatívak voltatok, lenyűgöztetek vele minket!

Örölünk, hogy titeket választottunk és bátran ajánljuk a BK-videót mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsani és Roli
BK-Videó_Niki és Tomi   Kedves Judit és Karcsi!

Csodálatos munkát végeztetek, nagyon szépen köszönjük az elkészített videót! Imádjuk a drónfelvételeket!

Maximálisan elégedettek voltunk Veletek és mindenkinek csak ajánlani tudjuk a BK-videót!

Profi munka megfizethető áron!

Köszönettel: a Bolla család
BK-Videó_Anett és Jani   Kedves Judit és Károly!

Szeretnénk megköszönni a nagyszerű munkátokat! A nagy távolság sem volt akadály az elképzelésünk egyeztetésére. Ha bármi kérdésünk, észrevételünk volt, szinte azonnal a rendelkezésünkre álltatok.

Köszönjük a gyors és igényes munkátokat! A videó visszatekintésével újra átélhetjük az esküvő nagyszerű hangulatát.

Minden esküvő előtt álló párnak szívből ajánljunk, hogy Titeket válasszanak a nagy napjuk megörökítésére!

Köszönettel: Anett és Jani
BK-Videó_Ági és Jani   Kedves BK-Videó!

Károly és családja olyan pillanatokat örökített meg, melyeket jó újra átélni, másrészt olyan pillanatokat is, melyeket akkor ott észre sem vettünk. Ezt többszöri személyes találkozás előzte meg, amikor elmondhattuk igényeinket, kéréseinket és betekintést nyerhettünk a már kész (régebbi) munkáikba is.

Több órás videó anyagot kaptunk tőlük, melyben egy-egy történés teljes egészében, több kamerával is meg lett örökítve. Velünk voltak a készülődéstől a vendégváráson és a szertartásokon át egészen a buli végéig. Utaztak velünk a polgári szertartásra (Hajdúnánásra), ahol még a családi ünneplést is felvették, csodás vágóképekkel kiegészítve, illetve a kreatív fotózásra is (Lillafüredre illetve Magos-kőre) velünk tartottak.

Károlyék drónnal is dolgoznak, így a hegyvidéken felvett kreatív fotózásunk visszatekintése egy külön élményt nyújtott. Károly videós tapasztalata az anyag összevágásán, profizmusán is visszaköszön. A video anyag összeállításánál figyelembe vették személyes igényeinket (pl. aláfestő zenék kiválasztása) ezen túlmenően a videó felvételekor szinte észrevétlenek maradtak, nem zavarva se minket, sem vendégeinket, mégis mindenki szerepel valamilyen módon a felvételeken, és ettől csodás emlék ez számunkra. Készítettek nekünk egy kis 1 perces intrót, mely már előrevetítette, hogy milyen szuper anyag készült.

A teljes anyagot Pendrive-on és kérésünknek megfelelően DVD-n is megkaptuk.

Összességében ár-érték arányban nagyon jól dolgoztak, hamar megkaptunk minden anyagot, igényes díszdobozban, mely örök emlék marad számunkra. Köszönjük nekik a figyelmes, gyors és precíz munkájukat és a kedvességüket!

Üdv: Ági és Jani

BK-Videó_Reni és András   Kedves Judit és Károly!

Köszönjük szépen, hogy profi módon megörökítettétek életünk legszebb napját és minden tekintetben minőségi eredménnyel szolgáltatok!

Egy örök emlék marad!

Köszönjük!

Reni & András

BK-Videó_Anita és Tomi   Kedves BK-Videó!

Örömmel tudatjuk, hogy megnéztük a teljes anyagot amit készítettek nekünk! Egyszerűen szuper jó lett!!! Nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük nektek a szuper hozzáállásotokat.

Minden úgy zajlott ahogyan elképzeltük, a videó felülmulta várakozásainkat. Azt hiszem mindenkinek igaza volt abban, hogy a videó az az egyetlen dolog ami "20 év múlva" is vissza tud repíteni a Nagynapra. Minket boldogsággal tölt el hogy később is ilyen jó minőségű, ősszetételű anyagot nézhetünk magunkról.

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk!

Üdv: Anita és Tomi

BK-Videó_Brigi és Csabi   Kedves Judit és Karcsi!

Köszönjük szépen, hogy megörökítettétek eddigi életünk legszebb napját!

Színvonalas munkátok által átélhetjük újra és újra a legszebb pillanatokat!

Köszönjük!

Brigi és Csabi

BK-Videó_Andi és Laci   Kedves Karcsi és Judit!

A videó megtekintése után kijelenthetjük, hogy a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy Titeket választottunk az esküvőnk megörökítésére.

A nagy nap olyan gyorsan eltelt, de a videó megtekintésével mindig visszaidézhetjük a számunkra felejthetetlen napot. Ez nem csak egy videó, ez egy tökéletes esküvői videó.

Mégegyszer nagyon köszönjük!

Andi és Laci

BK-Videó_Mesi és Atesz   Kedves BK-Videó!

Mi Máltáról szerveztük az esküvőnket, ami 2017. augusztusában volt. Előtte fél évvel kerestünk meg Titeket.

Nagyon segítőkészek és rugalmasak voltatok mindenben úgy is, hogy az esküvőig nem volt lehetőségünk találkozni a távolság és az időhiány miatt.

Nekünk a két kutyusunk is részt vett a fotózáson amiről videó is készült és ez egyáltlán nem okozott problémát. Az esküvő, vacsora, buli során egyáltalán nem lehetett Titeket észrevenni, mégis a videó mindent visszaad, és bármelyik pillanatában táncra perdülnénk újra és újra.

Köszönjük a szakértelmeteket és segítségeteket! Másodjára is Titeket választanánk!

Mesi és Atesz

BK-Videó_Kinga és Gyuszi   Kedves Judit és Karcsi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a profi munkátokat, hozzáállásotokat.

Az elkészült anyag maximálisan visszaadja az egész nap hangulatát.

Örülünk, hogy megfogadtuk a tanácsotokat, és nem csak egy rövid 40-60 perces videót választottunk. Így valóban mindenki szerepel a felvételen és minden fontos pillanat meg van örökítve. A fotózás alatti légi kamerás felvételek, illetve a két kamerás felvételek igazán különlegessé tették videót. (Mindenkinek elnyerte a tetszését!)

Valamint külön öröm, hogy emberileg is megismertünk Titeket, gyermekeiteket.

Üdvözöl Titeket: Kinga és Gyuszi

BK-Videó_Anikó és Gábor   Kedves Judit és Károly!

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy megörökítettétek életünk legszebb napját!

A videó tökéletesen visszaadja a nap hangulatát, igazán jó volt újra átélni. Különösen jól sikerültek a kétkamerás felvételek!

Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Titeket, és hogy Ti készítettétek el az esküvői videónkat!

Bízunk benne, hogy még sok párnak lesz lehetősége ilyen boldogan visszanézni az általatok készített videót!

Anikó és Gábor

BK-Videó_Judit és Kálmi   Kedves Judit és Karcsi!

Nem tudjuk elégszer megköszönni kiváló profi munkátokat!

Már a jegyes videó is nagyon nagy sikert aratott a vendégeknél, mi is és mindenki más is csak dicsérte. Olyan profin levezettétek a forgatást, hogy tényleg minden szuperül sikerült. Az esküvői videózásnál pedig szinte észrevétlenül mozogtatok a vendégsereg mellett, de minden fontos esemény a legjobb szögből, vagy akár két nézetből is csodásan megörökítésre került.

Mindezek mellett emberileg is csodás embereket ismertünk meg bennetek. Annyira jól teltek a forgatások, hogy tényleg egy élmény volt az egész!

Csak ajánlani tudunk titeket másoknak és fogunk is! A csatolt képünkkel szeretnénk megköszönni a kitartó, minőségi munkátokat.

Köszönettel: Judit és Kálmi

BK-Videó_Anikó és Laci   Kedves Judit és Karcsi!

Nagyon szépen köszönjük a videót, jó volt együtt dolgozni veletek!

Az ünnepek alatt újra megnéztük a családdal a videót és jó volt látni a nagyszülőket, szülőket, hogy újra átélik velünk az élményt. A videó abszolút visszaadta a nap hangulatát.

Egyúttal szeretnénk megköszönni azt is, hogy ilyen szép exkluzív tokokban kaptuk meg a pendrive-ot és a dvd-t is.

Mégegyszer köszönjük a munkátokat.

Anikó és Laci

BK-Videó_Niki és Öcsi   Kedves Karcsi és Judit!

Az egyik kedvenc képünk kíséretében szeretnénk Nektek hálás köszönetet mondani a tökéletes munkátokért. Bár úgy érezzük, hogy eléggé sose fogjuk tudni megköszönni, mert életre szóló, örök emléket készitettetek nekünk.

Tökéletesen megfogott pillanatok, színpompás videó és tudjátok, az a bizonyos plusz, - ami minden látott munkátokban ott van - és ez a plusz a mi esküvői videónkban is benne van.

A lehető legjobb döntés volt, hogy rátok biztuk magunkat, hisz olyan emléket tartunk a kezünkben, amit büszkén mutathatunk majd a gyerekeinknek.

Kívánunk nektek további sikeres munkát és köszönjük, hogy a munkátokon kívül, két nagyszerű embert is megismerhettünk!

Üdvözlettel:Niki és Öcsi

BK-Videó_Eszter és Sanyi

  Kedves Judit és Karcsi!

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a precíz, gyors(!) munkátokat!

Nagyon tetszik az általatok elkészített videó!

Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket! :-)

Köszönettel: Eszti és Sanyi

BK-Videó_Enikő és Zoli   Kedves Judit és Karcsi!

A videó felülmúlta minden várakozásunkat, minden amit szerettünk volna visszanézni, viszontlátni benne van.

A többkamerának köszönhetően több szemszögből kerültek megörökítésre az események, és így pl. láthattuk a vendégek reakcióját a nyitótáncunkra. Nagyon bejövős volt mindenkinek, családi és baráti körben egyaránt. Ja és a drón mindenkit ámulatban ejtett. A kreatív és a csoportfotózást is nagyon egyedivé tette.

A menüt is nagyon szépen megoldottátok, egyszóval nagyon-nagyon teszik.

Nagyon szépen köszönjük Nektek!

Ha valaki videóst keres, biztos Titeket fogunk ajánlani!

Enikő és Zoli

BK-Videó_Judit és Gergő   Kedves Judit és Karcsi!

Szeretnénk megköszönni nektek a profi munkátokat.

Az esküvői videónk tökéletes lett, mind tartalmilag, mind minőségileg.

Csak ajánlani tudunk Titeket!

Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Judit és Gergely

BK-Videó_Mónika és Péter   Kedves Judit és Károly!

Örömmel vettük kézbe az esküvőnkről általatok készített DVD-t.

Biztosak voltunk benne, hogy az igényes külső igényes, szép, minőségi munkát takar.

Sikerült megnéznünk a videót is már. Teljes mértékben elégedettek vagyunk vele, rajta van minden lényeges dolog is. Köszönjük szépen a munkátokat! Csak ajánlani tudunk Benneteket. :)

Mónika és Péter

BK-Videó_Anett és Norbert   Kedves BK-Videó!

Nem lehetünk elég hálásak, hiszen életünk egyik legszebb napját úgy tudtátok megörökíteni, hogy ahányszor megnézzük a videót annyiszor éljük át újra az összes csodálatos pillanatot hiánytalanul.

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat és csak ajánlani tudunk titeket!

Anett és Norbert

BK-Videó_Kata és Ádám   Kedves Judit és Karcsi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy profi munkátokkal megörökítettétek a mi Nagy Napunkat.

Honlapotok segítségével már az első találkozás előtt betekintést nyerhettünk munkátokba, melyek nagyon tetszettek, aztán a személyes találkozón kialakult szimpátia teljes mértékben meggyőzött bennünket arról, hogy Titeket kell választanunk, és azóta is örülünk, hogy így tettünk.

A videózást magas színvonalon űzitek, mi sem bizonyítja jobban, mint azok a komoly felszerelések, melyekkel az esküvőnkre érkeztetek, illetve most már a kezünkben tartott csodálatos DVD, mely az elejétől a végéig igényesen megszerkesztett munka és hűen tükrözi az esküvő hangulatát. Minden egyes alkalommal, amikor megnézzük a videót, újraéljük ezeket fantasztikus pillanatokat.

Külön köszönjük, hogy bármilyen kérdéssel, kéréssel, bizalommal fordulhattunk hozzátok!

Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Kata és Ádám

BK-Videó_Vivi és Peti   Kedves Judit és Karcsi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni munkátokat!

Életünk legszebb napjának minden pillanatát sikerült megörökítenetek, még azt is, ami akkor a nagy sürgés- forgásban feledésbe merült.

Hálás szívvel gondolunk Rátok azóta is. Kitartó munkátoknak eredménye minden családtagunknak, barátunknak elnyerte tetszését.

Igényes, profi munkátokat mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Örülünk, hogy benneteket választottunk!

További munkátokhoz sok sikert kívánunk!

Vivi és Peti

BK-Videó_Hajni és Fecó   Kedves BK-video (Judit és Károly)!

Szeretnénk megköszönni kiváló munkátokat és türelmeteket életünk legszebb napján.

Profi igényes munkátok egy életre szóló emléket és vidámságot hoz életünkbe, kreativitásod és ötleteid lenyűgöztek.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk!

 

Hajni és Fecó

BK-Videó_Kriszta és Béci   Kedves Karcsi és Judit!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a munkátokért.

Már az esküvőn is elkápráztattatok bennünket és vendégeinket is a profi felszerelésetekkel aminek a végeredménye egy szuper jó és számunkra egy egész életre szóló emléket adó videó lett.

Nagyon köszönjük Nektek!

Ezúton kívánunk Nektek eredményekben és sikeres videókban gazdag, boldog új évet!

 

Kriszta & Béci

BK-Videó_Ancsi és Krisztián   Kedves Karcsi és Judit!

Köszönjük, hogy megörökítettétek életünk legszebb napját!

Nektek hála néha egy kicsit "visszarepülhetünk az időben". A videó szuper lett és örülünk, hogy megismerhettünk benneteket!

 

Üdv, Ancsi és Krisztián

BK-Videó_Fruzsi és Zsolti   Kedves Karcsi és Judit!

Már az első találkozásnál tudtuk hogy tökéletes videót fogunk kapni.
Amellett hogy profik vagytok, nagyon kedvesek, segítőkészek és nagyszerűen tudjátok hogy hogyan kell viszonyúlni egy éppen kicsit ideges és életük legszebb napját váró párhoz
A videó pontosan tükrözi a nagy napunk hangulatát.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket!

Köszönünk szépen mindent, és sok sok ilyen elégedett párt kívánunk nektek!

 

Fruzsi & Zsolti

BK-Videó_Kinga és Zoli   Kedves BK-Videó!

Szeretnénk ezúton is megköszönni, hogy megörökítettétek nekünk életünk egyik legszebb napját. Nagy élmény volt ez számunkra!
A munkátokkal teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon jól sikerült a DVD, mely minősége, s felbontása is kitűnő.
Köszönjük a segítségeteket, kedvességeteket, kitartásotokat a némi változtatásaink miatt.

Mi csak ajánlani tudunk Titeket, s fogunk is!

Még egyszer köszönünk mindent, s további jó munkát, s sok házasulandó párt kívánunk nektek!

 

Szeretettel: Kinga & Zoli

BK-Videó_Enikő és Balázs   Kedves BK-Videó!

Végignéztük a videót (többször is), és nagyon nagyon tetszik minden, csodás élmény végignézni újra és újra ezt a szép napot!

Nyugodt szívvel ajánljuk a BK-videót bárkinek, aki szeretné, hogy élete nagy napja tökéletesen meg legyen örökítve!

Köszönjük!

Enikő & Balázs

BK-Videó_Róza és Gyuri   Kedves BK-Videó!

Számunkra egyik legfontosabb feladat az esküvőnk szervezése során az volt, hogy találjunk egy profi, megbízható csapatot akik megörökítik a számunkra legfontosabb napot.

Sok keresgélés, információ gyűjtése után találtunk a BK-Videóra. Első pillanattól kezdve, nagyon segítők, rugalmasak, alkalmazkodóak voltak. Külföldről való kapcsolattartás se volt számukra probléma. A családias hangulatú megbeszélések után tudtuk, hogy ők lesznek azok akiket kerestünk!!!

Az esküvő napján végig profizmus jellemezte őket. A várva várt videónk megtekintésénél rögtön láttuk Károly maximalista munkáját, a nagyon profi videó felvételeket, vágásokat és hanghatásokat.

Számunkra tökéletesen adta vissza a Nagy Nap pillanatait, ami egy Örök Emlék!

Köszönjük BK-Videó

Rozália és György

BK-Videó_Barbi és Gaba   Kedves Karcsi és Judit!

Szeretnénk megköszönni a kiváló munkátokat, amit az esküvőnkön nyújtottatok!

Abszolút meg vagyunk elégedve mindennel, imádjuk a videót. Mindenkinek ajánlunk benneteket akik szuper videót szeretnének a nagy napról!

Köszönjük a lelkiismeretes és precíz munkát!

Üdv: Barbi és Gaba

BK-Videó_Zsuzsi és Gergő   Kedves Karcsi és Judit!

Szuper, kreatív ötletekkel dobtátok fel az esküvői videónkat.

Így visszanézve a képsorokat ugyanolyan jól szórakozunk, mint amikor átéltük ezen perceket. Nagyon igényes a DVD kivitelezése, aminek azért is örülünk, mert így szüleinknek is egy gyönyörű ajándékot adhattunk át.

Köszönjük, hogy ilyen rugalmasak voltatok, és a szűkös időbe- osztásunkhoz igazodva elkészítettétek és a kért időpontban átadtátok nekünk a kész anyagot.

Nagyon köszönjük a megbízható, profi munkát!

Zsuzsi és Gergő

BK-Videó_Regina és Laci   Kedves Karcsi és Judit!

Először is szeretnénk megköszönni a kézhez kapott DVD-éket.

Nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal. Az egész napos videózás jó hangulatban telt, segítettetek oldani a feszültségünket. Minden fontos pillanatot tökéletesen megörökítettetek. A DVD kép és hangminősége hibátlan, a borító és a kisfilmek is nagyon jól sikerültek.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a munkátokat!

Regina és Laci

BK-Videó_Viktória és Tamás   Kedves Karcsi és Judit!

Szeretnénk ezúton is megköszönni nektek, hogy megörökítettétek életünk egyik legszebb napját.

A videó mindenkinél nagy sikert aratott és nem csupán a szereplőknek köszönhetően, hanem annak a profizmusnak is, amivel összeállítottátok az anyagot. Köszönjük a sok türelmet, hogy bármikor telefonálhattunk rendelkezésre álltatok, a sok kedvességet és azt, hogy évekkel később is úgy tudunk majd emlékezni a Nagy napra, mintha csak éppen akkor és ott történne.

Mindenkinek ajánlani tudunk és fogunk titeket, aki egy barátságos, profi, de egyben árban elérhető csapatra szeretné bízni az elkövetkező legalább 40-50 év emlékét.

További sok sikert és még számos esküvős nagy napot kívánunk!

Szeretettel és köszönettel, Viktória és Tamás

BK-Videó_Magdi és Zoli   Kedves Károly és Judit!

Szeretnénk megköszönni Nektek ezt az emléket, nagyon szuper felvételeket készítettetek, minden pillanatban ott voltatok!

Arról nem beszélve, hogy az összefoglaló videót nem győzzük nézni! Ha bármikor videósra lenne még szükségünk, tudjuk kit kell keresni! :))

További jó munkát kíván: Magdi és Zoli

BK-Videó_Dóri és István   Kedves Judit és Karcsi!

Nagyon szépen köszönjük a profi munkátokat, örülünk, hogy Titeket választottunk, nem csalódtunk Bennetek!

Mi Miskolcról találtunk Rátok, és megérte felkeresni Benneteket, mert már elsőre nagyon igényesnek találtuk az eddigi munkátokat, a remek hang-, és képminőséget, a profi felszereléseteket, na meg a rugalmas hozzáállásotokat! A Nagy Napon az izgalom hevében szinte észre sem vettük, hogy ott vagytok, csak a DVD-t megnézve döbbentünk rá, hogy minden apró részlet meg lett örökítve, így senki nem maradt le semmiről! Remek érzékkel vágtatok be az anyagba olyan pillanatokat, mondatokat, amire már nem is emlékeztünk és nagyon jókat derültünk rajta! :-)

Külön köszönjük a meglepetés blokkot, amelyet most a többi házasulandó ifjú pár miatt nem részleteznénk... :-) Köszönet az extra kívánságunk teljesítéséért, amely az anyag terjedelmére vonatkozott, így ez a vágyunk is teljesült!

A DVD-k borítója is nagyon elegáns, ízléses lett, szóval tényleg nagyon elégedettek vagyunk, bátran fogunk Titeket ajánlani másoknak is!

További jó munkát, és sok sikert kívánunk nektek a szakmában és a magánéletben is! :-)

Szeretettel: Dóri és Pisti

Kedves Károly!

Semmilyen videózási/fotózási igényem nincs, csupán az elismerésemet szeretném kifejezni.

Véletlenül került elém az oldalad, teljesen más dolog miatt bogarásztam az interneten, de megakadt rajta a szemem. Ritkán lát az ember ilyet. NAGYON igényes az oldal, gyönyörű, átlátható, egyszerűen kezelhető, okosan felépített, nem mellékesen érthető - szóval sorolhatnám az elismeréseket. Nem tudom ki az ötletgazda, ki a megvalósítója - de le a kalappal.

És akkor tegyük hozzá, hogy maga a szolgáltatás, az ötletek, a kínálat - és nem utolsósorban az árak - hát, ez is meglepett, nagyon pazar! Azt tanultam, hogy a jó dolgokat ismerjük el, a rosszakat meg ne támogassuk, ezért azonnal billentyűt ragadtam. Szóval GRATULÁLOK!

És biztos vagyok abban is, hogy aki ennyit ad a megjelenésre, a szolgáltatására - az élesben is tuti lenyűgözi az ügyfeleit.
Hosszú pályafutást, és nagyon sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: R. Miklós

BK-Videó_Zita és István   Kedves Karcsi és Judit!

Először is köszönjük az elkészült munkát a "Nagy Napunkról"!

Nagyon tetszett nekünk és családunknak is! Jó kép- és hangminőségű a felvétel. Igényes dvd tokok közül tudtunk választani, melyek borítói is nagyon szépek. Nekünk Ti voltatok az első (és egyben az utolsó) választás a "videósok" között. Találkozásunk során segítőkészek, rugalmasok, kedvesek voltatok és nem utolsósorban kedvező árakról tájékoztattatok minket.

Remek és profi munkát vehettünk kezünkbe, amit nektek köszönhetünk!

Örömmel láttuk a légi felvételeket és azokat a pillanatokat amiket mi akkor a nagy izgalomban és sürgés-forgásban észre sem vettünk!

Zita és Pisti

BK-Videó_Zsani és Jani   Kedves Karcsi!

Nagyon örülünk, hogy életünk legszebb napját egy ilyen csodálatos általad készített dvd-nek köszönhetően újra és újra átélhetjük. Bár tartottunk a hely adottságai miatt (gyenge világítás), hogy milyen lesz a felvétel, de tökéletes lett.(Szakmai tudásod dícséri)

Manapság nagyon nehéz a rengeteg videós közül kiválasztani a legjobbat talán nem is lehet, de mi úgy gondoljuk nekünk sikerült.

Köszönjük!

Zsani és Jani

BK-Videó_Zsuzsi és Sanyi   Kedves Esküvő előtt állók!

Ajánlom mindenkinek ezt a remek videós csapatot, aki esküvőt szervez Debrecenben, vagy bárhol máshol a világon.

Igényes videó készítés, kitűnő munka jellemzi Őket. Kedves korrekt páros, kik belopták a szívünkbe magukat.

Karcsi és Judit! Köszönjük még egyszer, és további sikeres munkát kívánunk.

Üdvözlettel: Zsuzsi és Sanyi

BK-Videó_Krisztina és Norbert   Kedves Karcsi és Judit!

Ezúton szeretnénk megköszönni munkátokat hogy megörökitettétek számunkra fontos Nagy napot!

Remek és profi munkát vehettünk kezünkbe, amit nektek köszönhetünk! A DVD jó minősége, hang és felbontása élvezetessé tette a felvételeket. DVD boritó és a lemezre kerülő grafika a mi igényünk szerint volt kialakitva.

Ami már önmagában egy igényes munkát takar.

Nem maradtatok le semmilyen apró mozzanatról, és akárhányszor megnézzük mindig találunk valami újat, ami feltünik! Hálásak vagyunk munkátokért és mégegyszer szeretnénk megköszönni! Csak ajánlani tudunk minden kedves párnak, mert bennetek nem fognak csalódni!! További munkátokhoz kivánunk sok sikert, és sok elégedett boldog ifjú párt!

Üdvözlettel: Krisztina és Norbert

BK-Videó_Csilla és Zoltán   Kedves Károly és Judit!

Szeretnénk megköszönni munkátokat a legszebb napunk megörökítésében!

Sajnos csak pár héttel az esküvő előtt jutottunk el odáig, hogy videóst válasszunk, ezért nagyon örültünk amikor elvállaltatok. Rendkívül precíznek, megbízhatónak ismertünk meg titeket. Első találkozásunkkor rendkívül családias hangulat fogadott minket, így mindent könnyedebben meg tudtunk beszélni, kérdezni amit akartunk. Nagyon jól esett nekünk, hogy szakmai tanácsokkal is elláttatok minket.

Technikai háttér láttán elámultunk. Sokat jelentett számunkra, hogy ne csak olyan fotóst, videós válasszunk akinek meg van a megfelelő gépe, hanem hogy meglegyen a kellő szakmai tudása is hozzá. Titeket ilyennek ismertünk meg! Az esküvői videónkban minden benne van, amit akkor nem is láttunk, nem figyeltünk, melyek utólagosan mosolyogtattak meg minket.

Köszönjük!

Csilla és Zoli

BK-Videó_Timi és Walter   Kedves BK-videó!

Nagyon meg voltunk elégedve Károly szakmai és technikai felkészültségével.

Még a kezdeti tájékozódás során többféle beállítást megnézhettünk Károly korábbi munkáiból, így tisztában voltunk a felbontással, a DVD-menüvel ill. az egész munka jellegével, így könnyű volt dönteni. Az esküvőnkről készült videó nagyon tetszett nekünk és a rokonoknak is.

Jó a felbontás, a vágás, a hang és nagyon alacsony a videó zajszintje a sötét részeknél is. Profi munka.

Köszönet érte!

Timi és Walter

BK-Videó_Timi és Attila   Kedves Karcsi és Judit!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy megörökítettétek életünk legszebb napját.
A megkapott DVD-k nagyon jók lettek, mindenhol sikerült felbukkanni a kamerának és minden apró részletet megörökíteni.
Ezzel a csodálatos és tökéletes esküvői videóval biztos, hogy az élmény felejthetetlen marad.

Profi és igényes munkát kaptunk tőletek, ami nekünk nagy boldogság és egyben nagyszerű ajándék is.

Köszönjük, hogy ott voltatok , további sok sikert és kitartó munkát kívánunk nektek!

Timi és Attila

BK-Videó_Viki és Ákos   Kedves Karcsi és Judit!

Azért választottunk Titeket, mert nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok már a kezdetektől fogva, mindemellett a látott előző munkáid alapján nem volt nehéz döntést hoznunk!
Jó volt olyan emberrel megörökíttetni életünk legszebb, és egyik legfontosabb eseményét, aki nem sajnálta az időt arra, hogy betekinthessünk a munkája részleteibe, így tudtuk, hogy nem kapunk zsákbamacskát.
A DVD minősége és felbontása nagyon jó, amit csak tetéz, hogy két kamerával dolgoztok, így biztosan nem maradt le egyetlen fontos részlet sem.

A DVD külső borítójánál is számos minta és sokféle stílusú díszítés közül választhattuk ki a nekünk leginkább tetszőt, valamint szívesen változtattál rajta - akár többször is - a mi elképzeléseink alapján.

Utólag is nagyon köszönjük a munkátokat!

Viki és Ákos

BK-Videó_Csilla és Imre   Kedves Karcsi!

Hosszas keresgélés és tárgyalások után jutottunk el hozzátok, a BK-videóhoz!

El kell, hogy mondjuk, hogy számunkra a legfontosabb az volt, hogy egy nagyon jó ár-érték arányú videóst találjunk, akinek az a legfontosabb, hogy a mi igényeinek megfelelően készüljön el a videó mindaközben, hogy szinte láthatatlanul vesz részt az eseményeken. Utólag elmondhatjuk, hogy nagyon jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk! Szuper minőséget adtatok nagyon kedvező áron! Nekünk a nagy pörgésben szinte fel sem tünt, hogy ott voltatok, s mégis mindent felvettetek!

Az egész násznép el volt ájulva, hogy milyen profi felszereléssel érkeztetek, s hogy a legfontosabb pillanatokat két kamerával is megörökítettétek. A nagyon szépen kidolgozott videó anyagon is látszott, hogy rengeteg időt és kreativitást szenteltetek nem csak a felvételeknek, hanem a szerkesztésnek is.

Köszönjük szépen megegyszer!

További jó munkát és rengeteg boldog ifjú párt kívánunk!

Csilla és Imi

BK-Videó_Marcsi és Janó   Kedves Karcsi és Judit!

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy életünk egyik legfontosabb napján velünk voltatok.

Nagyon szépen köszönjük nektek azt a csodálatos DVD-t, amivel a mai napig nem tudunk betelni, és amin látszik hogy rengeteg munka árán született meg.

Azért is választottunk benneteket mert már az első találkozásnál is nagyon kedvesek, aranyosak és segítőkészek voltatok!

Nagyon jó döntés volt, hogy titeket választottunk!!!!!

Üdv: Marcsi és Janó

BK-Videó_Ildi és Feri   Kedves Karcsi!

Szinte az utolsó hetekben sikerült Rád találnunk, de bátran mondhatom az egyik legjobb választás volt. Benned és a feleséged személyében egy rendkívül segítőkész, rendes, profi videóst ismerhettünk meg.

Mindenképp szerettünk volna az esküvőn egy diavetítést, amit annyira profin raktál össze, hogy mai napig emlegetik az emberek. Az esküvői dvd szuper jó lett, remek összevágások, klippek...a dvd borító, a lemez borító mind nagyon szép lett.

Összességében elmondhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk, hogy ez az időpont még pont szabad volt, és Veletek együtt, a Ti segítségetekkel egy gyönyörű szép esküvőnk volt, és ennek minden fontos pillanata meg is lett örökítve!

Köszönjük!

Ildi és Feri

BK-Videó_F.Anita és M.Tamás   Kedves Karcsi!

Nagyon örülök annak, hogy az életünk egy másik területén már évekkel ezelőtt megismertük egymást, hisz így egy percig sem volt kérdéses, hogy téged szeretnénk felkérni közös életünk egyik legszebb pillanatainak megörökítésére.
Utólag azt kell mondanom, hogy jó döntést hoztunk. Abból kiindulva, hogy a feleségem már vagy 40-szer látta a videókat, még mindig olyan csillogó szemekkel nézi, mintha most élné át először az esküvőnk pillanatait.

Köszönhető mindez a jó minőségű, és élvezetes felvételeknek, a jól elkapott jeleneteknek és a spontán pillanatoknak. Nagy sikert aratott a gyermekkori, a családi, és a baráti képekből összeállított képvetítés, és a DVD-re rögzített meglepetés pillanatok is.

Köszönjük tehát mégegyszer, hogy megörökítetted azokat a szép pillanatokat, amiket akkor a nagy pörgésben és izgalomban észre sem vettünk.
Biztosak vagyunk abban, hogy az esküvőnkről készült DVD még nagyon sokáig az itthoni lejátszási lista előkelő helyén lesz.

F.Anita és M.Tamás

BK-Videó_Anita és Tamás   Kedves Károly!

Miért Ti? Mert profik vagytok, rugalmasak, gyorsak, barátságosak, árban abszolút elérhetőek és még sorolhatnám.
Ugye a videós az egyik legfontosabb "kelléke" a fotós mellett az esküvőnek, így nem mindegy, hogy ki sürög-forog a nagy napon a boldog pár körül. Emiatt elengedhetetlen az előzetes találkozás, egy rövid megbeszélés vagyis a személyes kontaktus.

Természetesen mi is sok videóssal találkoztunk, és az egyik legfőbb szempont volt, hogy ki hogyan állt a "feladathoz".
Közvetlenségetek és az esküvőhöz való hozzáállásotok győzött a többiek felett.

Örök hála, hogy életünk eddigi legszebb napjáról egy ilyen csodás videót készítettetek!

Anita és Tamás

BK-Videó_Katalin és Lajos   Kedves Károly!

Ezúton szeretnénk Neked és segítő feleségednek megköszönni azt a szép, jól megszerkesztett és fáradozást nem ismerő munkát, melynek eredménye egy gyönyörű, tökéletes videó!

Minden tekintetben meg voltunk elégedve Veled/Veletek. A minőség-ár arány szempontjából minden házasulandó ifjú párnak ajánlani tudunk Téged!

A legjobban az tetszett a munkádban, hogy mindig a mi elképzelésünket tartottad szem előtt. Ha a videó készítése során valami pontosításra szorult, rögtön megkerestél minket, hogy egyeztessünk. Külön köszönet és dicséret illet azért, mert fantasztikus érzéked van a szép, finom, megható és vidám pillanatok megragadásához. Voltak olyan apró mozzanatok, amik teljesen újak voltak számunkra. Véleményünk és a rokonok visszajelzései alapján minden rész kivételes, megindító, szép egységet alkot.

Mégis ki kell emelnünk a lagziról készült blokkot, amit akárhányszor nézünk meg könnyesre nevetjük magunkat, itt hangsúlyoznánk ki még egyszer a már fentebb említett érzékedet a rendkívüli pillanatok kiragadásáról.

Összegezvén mondandónkat:

Hálásak vagyunk, hogy velünk voltál esküvőnk napján, mindig tapintatosan a háttérben maradva, ugyanakkor minden fontos pillanatot észrevéve és megörökítve nekünk.

Köszönjük, hogy ilyen szép videót készítettél életünk legszebb napjáról!

Ha megkérdezik tőlünk, melyik a kedvenc filmünk, a következőt feleljük: 2011. szeptember 24.- A legszebb film, amit valaha láttunk!

Köszönettel: Kata és Lali
BK-Videó_Janka és Laci   Kedves Károly!

A munkáddal maximálisan meg voltunk elégedve.

A videó gyorsan és jó minőségben készült el, visszaadva a nagy napunk minden fontos részletét, a menüpontok áttekinthetők és gyorsan ki lehet választani azt a részt, amit épp meg szeretnénk nézni.

Meleg szívvel tudunk ajánlani bárkinek, aki egy szuper videót szeretne a nagy napjáról!

Janka és Laci

BK-Videó_Ági és Pisti   Kedves Károly!

Személyedben egy nagyon kedves, segítőkész embert és a kéréseinket minden téren figyelembe vevő videóst ismerhettünk meg.

Munkádat magas színvonalon, rövid határidővel végzed, esküvőnket egy szuper, ötletekkel teli videón örökítetted meg.

A videót az egész család nagyon szereti, most már Kislányunk is nagy örömmel nézegeti!

Üdvözlettel: Ági és Pisti