SZOLGÁLTATÁSAINK

Videózás:

Speciális technikai eszközökkel, többkamerás rendszerrel, egyedi látásmóddal, dinamikus képvilággal, sok vágással, animációval biztosítjuk a kiváló kép- és hangminőséget!.

Nem egyedül, hanem párban dolgozunk. Ennek számtalan előnye van, főleg ha férfi-nő párosítás valósul meg, amely nem csupán két különböző helyet, de két különböző látásmódot is jelent. Így egy sokkal színesebb, dinamikusabb anyagot tudunk biztosítani az ifjú párok részére.

Továbbá, garantálva ezzel azt is, hogy egyetlen fontos pillanatról sem maradunk le.

 

Szakmai háttér

"Büszke vagyok rá és nagy élmény volt számomra, hogy Magyarország egyik legnagyobb filmes iskolájába, a Magyar Operatőrök Társaságának Stáb Iskolájába járhattam, ahol számos hazai és nemzetközi produkciókban dolgozó legjobb szakembertől tanulhattam meg a filmkészítést a legmodernebb technikával. A TV2, RTL Klub, Duna Televíziónál szerzett gyakorlati ismereteimet igyekszem a legjobb tudásom szerint kamatoztatni." (Károly)

Fotózás:

Réka több, mint 5 éve a a BK-videó csapatát erősíti. A rögzítés mellett a vágás, zenés kisfilmek készítése is javarészt az ő érdeme.

Néhány éve a fotózás rejtelmeibe is elmélyült. Kreatív szemlélet, fiatalos látásmód, energikus egyéniség jellemzi. Vele egymást segítve, összehangoltan tudunk együtt dolgozni. Kölcsönösen figyelünk egymásra, tiszteletben tartva a másik munkáját. S ez az együttműködés a végeredmény tekintetében is mindkettőnknek fontos. Képeibe színt, változatosságot, életet és érzelmet visz.

 

Milyen stílust képvisel?

A párok igényeit szem előtt tartva a természetes, őszinte és érzelemdús, bensőséges pillanatok megörökítésére törekszik. A sablonos képek helyett, az egyedi hangulatú, az egyéniségeteket leginkább tükröző, kedves, életvidám, érzelmekkel teli, jól elkapott pillanatokat részesíti előnyben.

A helyszín megválasztásánál - ha igénylitek - segítségetekre van, ötletekkel, jó tanácsokkal lát el benneteket a fotózás során, igyekszik változatos képeket készíteni, a helyszín adottságait és a lehetőségeket maximálisan kihasználva.

Légifilm:

Szeretnétek esküvőtöket, fotózásotokat még különlegesebbé tenné, légifelvételekkel?

Jó hírünk van, mi ezt INGYEN biztosítjuk számotokra csomagjainkhoz (időjárás és helyfüggő)!

Milyen előnyökkel jár:

 • egy új látásmód
 • új perspektívából szemléli az eseményeket
 • csodás felvételek készülhetnek a helyszín(ek)ről madártávlatból
 • kreatív fotózás alkalmával is remek választás
 • bevonulás, csoportképek készítése is egyedivé válik általa
 • jól összevágható a földi felvételekkel
 • akár 4K felbontású videók
 • 20 MP  fotók
 • INGYEN légifilm (minden videós csomaghoz, kivéve alap csomag)

 

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az esküvői drónozás terén is.

A DJI Mavic 2 Pro, egy gyors, biztonságos felsőkategóriás rádiótávirányítású drón, melynek segítségével egy új, igen attraktív földközeli perspektívából szemlélhetjük környezetünket.

Az emberiséget mindig is foglalkoztatta a repülés gondolata, ezek a drónok lehetőséget adnak arra, hogy a tényleges repülés töredékárán szemlélődjünk madártávlatból.

Ezen eszközök fantasztikus repülési tulajdonságukkal, stabilitásukkal és hatótávolságukkal lehetővé teszik az 50-100m-es magasságból történő hosszabb forgatást is. Haladási sebessége akár 50 km/h, emelkedési sebessége akár 5 m/s. Használható nyílt terepen, városban vagy akár épületen belül is.

Selfiebox:

A fergeteges hangulat biztosítására kiváló lehetőség a selfiebox bérlés.

Amely során vicces/bulis kellékeket magatokra aggatva, pózoltok kedvetek szerint a fotómasina előtt, s néhány másodperc múlva már kezetekbe is vehetitek az elkészült fotót, mely örök emlékként fog szolgálni.

Milyen előnyökkel jár:

 • személyre szabott (egyedi grafikával, felirattal ellátott) kép
 • maradandó emlék, mely köszönetajándéknak is tökéletes
 • azonnali képnyomtatás = azonnali élmény
 • feldobja a bulit
 • minden korosztály számára ideális
 • 3 csomag közül is választhattok
 • akár ingyen is igénybe vehető (ajándék)

Adatkezelési tájékoztató

Itt is megtalálsz minket:

Berecz Károly

info@bk-video.hu

+36 30 259-0278

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

SZOLGÁLTATÁSAINK

BK-VIDEÓ

fotó - videó -

légifilm