Bodnár Zsolt vagyok, esküvőszervező, ceremóniamester

 

Biztos felmerül Bennetek a kérdés, hogy egy profi videós szolgáltató oldalán miért mutatkozik be Nektek egy esküvőszervező, ceremóniamester. Ahogyan én is, a BK-videó csapata is csak olyan partnereket ajánl az esküvőre készülő pároknak, akik a szakmájukban elismertek és kellő alázattal dolgoznak.

 

Természetesen itt nehézkes bemutatkozni, de pár mondatban megpróbálom…

 

A vőfély és a ceremóniamester közötti különbséggel szeretnék kezdeni: A Ceremóniamester az esküvőkön a házigazda szerepét tölti be, modern öltözékével és stílusával. Jól kell tudnia kommunikálni a pincérekkel, szolgáltatókkal, na meg a násznéppel is. Rajta áll vagy bukik minden, valójában ő az este hangulatfelelőse. Úgy gondolom, hogy nemcsak a ceremóniamestertől jó a hangulat, hanem a zenei szolgáltatásnak is fontos szerepe van.

A vőfélyek az úgynevezett hagyománytisztelők, népies viseletben jelennek meg az esküvőn, mikrofont ritkán használnak. Rengeteg verset ismernek, ha szabad így fogalmaznom, mindenhez is tudnak egy versikét mondani.

 

Én próbálok valahogy a két véglet között maradni. Szerintem fontos, hogy egy-két régi hagyományt tartsunk meg a lakodalmakon, új, modern köntösbe öltöztetve. Továbbá elengedhetetlen az is, hogy a párok érezzék azt, hogy ott áll mellettük egy olyan személy, akire bármikor számíthatnak. Rengeteg dologra kell odafigyelni az esküvő szervezése során. Hiába van fent sok-sok hasznos információ, tanács az interneten, mindenre akkor sem tud kiterjedni az esküvő előtt álló párok figyelme, ezért vagyok én! Ezért is ez a kedvenc mottóm: „ahol a szükség, ott a segítség”. Szeretem a szakmámat, szeretek az emberekkel együtt ünnepelni, mulatni. Leírhatatlanul jó érzés, amikor látom a párok szemét, miközben elhangzik a boldogító IGEN!

Nálam egyik esküvő sem épülhet sablonra, minden esetben, úgy alakítjuk ki a forgatókönyvet, ahogyan Ti azt megálmodtátok. Kerülöm a szexista poénokat, játékokat. Vannak olyan párok, akik nem szeretnek annyira szerepelni, nálam ez sem akadály, akkor szerepel a násznép. A jópofa játékaimat, inkább „mentőövnek” szoktam használni, ugyanis nem lehet egész este csak táncolni, szükséges egy-két játék, de első a buli.

 

Tekintsétek meg a fotókat, videókat rólam és olvassátok el a párok véleményeit az oldalamon.

www.bodnarzsolt.hu

 

Hívjatok vagy írjatok nyugodtan.

+36 30 827 6604

eskuvo@bodnarzsolt.hu

 

 

Ti megálmodjátok, Én megvalósítom!

 

Bodnár Zsolt

Esküvőszervező, ceremóniamester

 

 

Vissza

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

Itt is megtalálsz minket:

Berecz Károly

Adatkezelési tájékoztató

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

BK-VIDEÓ

fotó - videó -

légifilm