Miért érdemes szerződést kötni?

 

Különböző ajánlatokkal találkozhattok a piacon, de az alapvető szabály mindig az, hogy bizony azt kapjátok amiért fizettek! Sok esetben a szolgáltatók nem vállalják áraikat a honlapon, hanem körbejárják a körülményeket (időpont – csúcs szezonra esik avagy sem, helyszín, vendéglétszám, igények…) és ezek alapján, úgymond az ügyfelekre áraznak, vagy éppen a végén közlik az ifjú párral az árat. Ez nagy hiba, hiszen az üzletekben is előre tudjuk, mi mennyibe kerül és nem személyre szabottan alakítják az árat, illetve nem a végén a pénztárnál derül ki mennyit is kell fizetnünk.

Vigyázzatok az "ár már …. forinttól" csábító ajánlatokkal, mivel sok esetben az általatok kért szolgáltatás akár a többszöröse is lehet! Az utólagos csalódások elkerülése érdekében legyen mindig szempont a munka minősége és az ár-érték arány!

 

A szó elszáll, az írás megmarad!

 

Vagyis mindenképpen írjatok szerződést a szolgáltatókkal, ne csak szóban állapodjatok meg!

Alaposan olvassátok át a szerződés minden pontját és tisztázzátok a felmerülő kérdéseket, mielőtt bármit aláírtok!

Ragaszkodjatok hozzá, hogy a foglalóról a szolgáltató számlát állítson ki részetekre! Szerződés és számla birtokában tudjátok érdekeiteket érvényesíteni, ha a szolgáltató nem tesz eleget a leírtaknak, netán visszamondja a megbízást.

A foglaló összegének mindkét részről "súlya" legyen. Ne érje meg visszamondani se a párnak (pl. olcsóbb szolgáltatót talál), se a szolgáltatónak (pl. drágább csomagot kérő párt talál).

Érdemes minél hamarabb meghozni a döntést, hiszen a profi esküvői fotósok-filmesek – csakúgy mint minden minőségi szolgáltató (helyszín, zenekar, stb.) – akár 1-1,5 évvel korábban is elkelhetnek egy-egy hétvégére.

Pontosítsátok előre a konkrét árat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat, extrákat!

Legyen a kezetekben szerződés és számla!

 

Mindig tartsátok szem előtt az igényeiteket, hiszen ez egy nem megismételhető alkalom, egy olyan ünnep, amelyről méltó emlékeket szeretnétek őrizni egy életen át!

 

 

Vissza

Adatkezelési tájékoztató

Itt is megtalálsz minket:

Berecz Károly

info@bk-video.hu

+36 30 259-0278

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

BK-VIDEÓ

fotó - videó - légifilm - selfiebox

BK-VIDEÓ

fotó - videó -

légifilm