Oltár előtt – Esküvő portál

Speciális technikai eszközökkel, többkamerás rendszerrel, egyedi látásmóddal, dinamikus képvilággal, sok vágással, animációval biztosítjuk a kiváló kép- és hangminőséget! Nem egyedül, hanem párban dolgozunk. Ennek számtalan előnye van, főleg ha férfi-nő párosítás valósul meg, amely nem csupán két különböző helyet, de két különböző látásmódot is jelent. Így egy sokkal színesebb, átfogóbb anyagot tudunk biztosítani az ifjú párok részére. Összehangoltan, alázattal dolgozunk, ügyelve, hogy Ti legyetek a középpontban, s minden jelentős pillanat megörökítésre kerüljön.

A komoly technikai háttér és a magas színvonal ellenére igyekeztünk úgy alakítani árainkat, hogy mindenki számára elérhetőek és megfizethetőek legyenek!

Szakmai háttér

Büszke vagyok rá és nagy élmény volt számomra, hogy Magyarország egyik legnagyobb filmes iskolájába, a Magyar Operatőrök Társaságának Stáb Iskolájába járhattam, ahol számos hazai és nemzetközi produkciókban dolgozó legjobb szakembertől tanulhattam meg a filmkészítést a legmodernebb technikával. A TV2, RTL Klub, Duna Televíziónál szerzett gyakorlati ismereteimet igyekszem a legjobb tudásom szerint kamatoztatni.

Célom, hogy olyan kész anyagot nyújtsak át mindenki számára, amit évek, évtizedek múltán is szívesen néztek, és mutatjátok barátaitoknak, ismerőseiteknek.

Kedves menyasszony és vőlegény!

Szeretnétek egy klassz videót, amiért nem kell mélyen a zsebbe nyúlni?

Jó helyen jártok!

Ha Ti is szeretnétek megrendelőim népes táborához csatlakozni, vagy csak néhány kérdés fogalmazódott meg bennetek, - úgymint: 16:9-es képarány, SD/HD technika, Blu-ray lemez, projektoros kivetítés, kétkamerás felvétel előnyei, miért érdemes plusz pénzt kiadni, mi a Love Story videó, vagy az interaktív esküvői meghívóról szeretnétek többet megtudni, - várom jelentkezéseteket e-mail-ben vagy telefonon.

Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket bemutatkozó soraimmal, tekintsétek meg a videógalériámat is!

Köszönöm, hogy ellátogattatok honlapomra!

Viszontlátásra!


Berecz Károly -- BK-videó -- Esküvői videós
Minőség, egyediség, szakértelem kedvező áron!